Kontakt TransEmbryo

Vi er altid klar til en snak

Vi er altid klar
til en snak

Ønsker du et samarbejde, har du spørgsmål eller måske noget helt andet på hjerte? Vi sidder klar til at snakke med dig. Kontakt TransEmbryo via formularen eller direkte på vores mail. Du er også meget velkommen til at ringe til os.

Skriv til os
Udfyld alle nedenstående felter
Søren Ernst Madsen fra TransEmbryo
Ejer Søren Ernst Madsen fra Trans Embryo

Søren Ernst Madsen

Søren stiftede TransEmbryo i 1990 og han ejer i dag virksomheden sammen med Elisabeth. Han er uddannet fra den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole i København. Han har flere videreuddannelser i udlandet bl.a. i USA vedrørende reproduktion og embryoteknologi. Derudover er Søren også  censor i reproduktion ved Landbohøjskolen og Københavns Universitet. Søren har stået bag mere end 10.000 skylninger og har transplanteret mere end 50.000 embryoner gennem mere end 30 år. Han har gennemført flere bioteknologiske projekter med nationale og internationale universiteter bl.a. vedrørende OPU/IVF. Søren stod bag produktionen af de første kommercielle IVF-kalve i 2013 i Danmark. Projektet her var i samarbejde med Aarhus Universitet. 

Elisabeth Ravnevand fra TransEmbryo
Medejer Elisabeth Ravnevand fra Trans Embryo

Elisabeth Ravnevand

Elisabeth er medejer af Trans Embryo. Hun er uddannet dyrlæge fra Tierärztliche Hochschule Hannover i Tyskland. Hun har 12 års erfaring fra stordyrspraksis inden hendes videreuddannelse til ET-dyrlæge i 2012. Elisabeth har flere videreuddannelser i USA vedrørende OPU/IVF. Elisabeth medvirkede også i den praktiske indførelse af OPU/IVF i Danmark i 2013. Hun deltager i et bioteknologisk projekt (EliteOva) med Innovationsfond Danmark og Københavns Universitet. Derudover er hun også involveret i uddannelse af nye ET-dyrlæger og teknikere i Danmark, Sverige og Norge.

TransEmbryo

Vi er et bioteknologisk firma med fokus på reproduktionsteknologier. Vi har base i Tirsvad, Danmark.

CVR: 39251906